Archiwum styczeń 2009


sty 03 2009 Opis diety kopenhaskiej
Komentarze: 0

DZIEŃ 1 i 8
śniadanie: kubek kawy i kostka cukru
lunch: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak , pomidor
obiad: duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną

DZIEŃ 2 i 9
śniadanie: kubek kawy i kostka cukru
lunch: duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną
obiad: plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego

DZIEŃ 3 i 10
śniadanie: kubek kawy i kostka cukru, grzanka
lunch: gotowany szpinak, świeży owoc, pomidor
obiad: plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną

DZIEŃ 4 i 11
śniadanie: kubek kawy i kostka cukru
lunch: tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny
obiad: sałatka owocowa, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego

DZIEŃ 5 i 12
śniadanie: duża tarta marchew z cytryną
lunch: duża chuda ryba
obiad: befsztyk, sałata i brokuły

DZIEŃ 6 i 13
śniadanie: kubek czarnej kawy i kostka cukru
lunch: kurczak, sałata z olejem i cytryną
obiad: 2 jajka na twardo, duża marchewka

DZIEŃ 7
śniadanie: kubek herbaty bez cukru
lunch: kawałek chudego grillowanego mięsa
obiad: nic

Uwaga! Bezwzględnie diety kopenhaskiej nie mogą stosować kobiety w ciąży oraz karmiące, a także osoby z problemami zdrowotnymi!

Wiej informacji o dieta kopenhasdzka